Om SurgiTeam

SurgiTeam er specialiseret i at formidle sundhedsfaglige vikarvagter for læger inden for kirurgiske specialer og kompetente sygeplejersker.

Vi dækker vagter på akutmodtagelser, ambulatorier, operationsgange, sengeafdelinger samt vagtfunktioner på hospitaler i Danmark og Norden.

Ulrik Branner

ulrik@surgiteam.dk

Jeg er medstifter og -indehaver af SurgiTeam og speciallæge i ortopædkirurgi.

Jeg er overlæge og arbejder som ansvarshavende for håndkirugi på Bornholms Hospital. Jeg har mange års erfaring med vagtplanlægning, rekruttering samt udvikling og kvalitetssikring af akutmodtagelser i Hovedstaden og på Sjælland. Jeg er tidligere aktiv i Dansk Ortopædisk Traumeselskab, Forsvaret og ATLS.

Jeg bor på Frederiksberg med min kone Charlotte og vores to børn.

Sebastian Bjørck

sebastian@surgiteam.dk

Jeg er indehaver og direktør i SurgiTeam og speciallæge i ortopædkirurgi.

Jeg er afdelingslæge i hofte- og traumesektionen på Sjællands Universitets Hospital og klinisk undervisningslektor ved Københavns Universitet. Jeg har mange års erfaring med undervisning i kliniske færdigheder, undersøgelsesteknik, teoretisk og praktisk håndtering af akut ortopædkirurgi og traumemodtagelse.

Jeg bor i Bagsværd med min kone Vígdis og vores to børn.

Nina Boesen

nina@surgiteam.dk

Jeg er sygeplejefaglig chef og sygeplejerske.
Jeg har tidligere arbejdet som ansvarshavende akutsygeplejerske i primærsektoren.

Derudover har jeg en bred baggrund på forskellige akutmodtagelser og som fuldtidsvikar både i primærsektoren, Grønland, på hospital og i psykiatrien.

Jeg bor i Solrød Strand med mine 3 børn.

Samarbejdspartnere

Vi samarbejder med Sygehuse i Region Sjælland og Hovedstaden samt Norden. Vi dækker vagter for sygeplejersker og læger i Akutmodtagelser, ambulatorier og til operationer og vagtfunktioner.