Om SurgiTeam

SurgiTeam er specialiseret i at formidle sundhedsfaglige vikarvagter for læger inden for kirurgiske specialer og kompetente sygeplejersker.

Vi dækker vagter på akutmodtagelser, ambulatorier, operationsgange, sengeafdelinger samt vagtfunktioner på hospitaler i Danmark og Norden.

Ulrik Branner

ulrik@surgiteam.dk

Jeg er medstifter og -indehaver af SurgiTeam og speciallæge i ortopædkirurgi.

Jeg er overlæge og arbejder som ansvarshavende for håndkirugi på Bornholms Hospital. Jeg har mange års erfaring med vagtplanlægning, rekruttering samt udvikling og kvalitetssikring af akutmodtagelser i Hovedstaden og på Sjælland. Jeg er tidligere aktiv i Dansk Ortopædisk Traumeselskab, Forsvaret og ATLS.

Jeg bor på Frederiksberg med min kone Charlotte og vores to børn.

Sebastian Bjørck

sebastian@surgiteam.dk

Jeg er indehaver og direktør i SurgiTeam og speciallæge i ortopædkirurgi.

Jeg er afdelingslæge i hofte- og traumesektionen på Sjællands Universitets Hospital og klinisk undervisningslektor ved Københavns Universitet. Jeg har mange års erfaring med undervisning i kliniske færdigheder, undersøgelsesteknik, teoretisk og praktisk håndtering af akut ortopædkirurgi og traumemodtagelse.

Jeg bor i Bagsværd med min kone Vígdis og vores to børn.

Nina Boesen

nina@surgiteam.dk

Jeg er sygeplejefaglig chef og sygeplejerske.
Jeg har tidligere arbejdet som ansvarshavende akutsygeplejerske i primærsektoren.

Derudover har jeg en bred baggrund på forskellige akutmodtagelser og som fuldtidsvikar både i primærsektoren, Grønland, på hospital og i psykiatrien.

Jeg bor i Solrød Strand med mine 3 børn.

Peter Christiansen

Jeg tager mig mest af det administrative hos SurgiTeam. Så jeg tager bl.a. telefonen, besvarer mails, indkalder til introduktionsmøder, opretter vagter mm.

Til dagligt bor jeg på Stevns, hvor jeg gerne nyder naturen med løbeture eller rejser ud og oplever verden, så snart muligheden byder sig.

Samarbejdspartnere

Vi samarbejder med Sygehuse i Region Sjælland og Hovedstaden samt Norden. Vi dækker vagter for sygeplejersker og læger i Akutmodtagelser, ambulatorier og til operationer og vagtfunktioner.